Aki a közszolgálati TV-ben pl az RT_ képes megnézni az i robot című filmet, arról nc. Nem tudom hogyan lehet egyáltalán bármilyen filmet megnézni TV-ben. Olyan elvetemültnek kell lenni, mint aki képes a mozirip filmeket megnézni. Idegesítő reklámokkal tűzdelik, jeleneteket vágnak ki, és lerövidítik a filmet. Engem kiakasztana. Amúgy meg nem tudom hogyan lehet egyáltalán TV-t nézni. Dől a hülyeség ezerrel, frusztráló, és nem on demand. Direkt rémisztgetik az embereket, és ott vannak a jó kis "celebek" akik megérnének mégegy külön posztot. (Külön kiemelném Stohl András celeb urat, aki megint matt részegen zúzta meg a kocsiját, és a többi embert) Not suitable for humans. :) BTW mondtam anyámnak: megvan ez nálam 720p-s HD-ben. Nézzétek meg ott. Nem baj, megnézik így. SD-ben nézni filmet, és közszolgálati TV-ben. :D LOL :D NC... Ebbe most nem megyek bele, amúgy is szabadulnék már innen, nagyon. :S

Úgy gondolom, hogy a televíziózásnak a jelenlegi formájában leáldozott. Lassan kifut a TV-t néző generáció, azaz az idősek. Ezt ők is tudják jól. Az újabb generáció megcélzásának érdekében, fejlettebb civilizációkban már régóta megy a VOD vagyis a Video On Demand. Itthon még csak kezdődik. A lényege, hogy válaszható mit szeretnénk nézni a drága pénzen megvásárolt plazma/tft/crt dobozunkon. Nem zavarnak reklámok, magas felbontású média. Ha le akarjuk egszerűsíteni: video sharing portal szerű (olyan mint a youtube). Na én ebben látok fantáziát. A "szar" helyett lehet egyéni igényekhez  szabott agybutítást végezni. :)

Mostanában aktív vagyok fészbúkon. iwiw-en nem, de facebook-on sokan keresnek. Mondjuk a facebook legalább értékelhető sebességet nyújt. Megtalált pár ismerős, és kommentelek hozzájuk meg ilyenek. Muszáj néha social networkingelni. Megint nagyon rászoktam a blogolásra, és ez nem jó, mert azt jelenti sokat döglök a gépnél, ami megint nem jó, mert ha a gépnél döglök, akkor nem matekot olvasok. Szóval újra poszt szünet, és majd egyszer update.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr651986846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.05.10. 21:33:49

az rtl nem is közszolgálati :) hanem kereskedelmi tévé.... facebookon meg én is megkeresnélek de nincs túl sok fogódzóm.

apropó facebook: ismerős javaslatnak Steiner Kristófot adta ki :S:S:S az nem valami celeb?

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.05.10. 23:51:19

@frozenheat: Igazad van, bocs, kereskedelmi. Igen, a Steiner Kristóf "celeb".
süti beállítások módosítása