Reggel szép napnak indult, de azóta meg sem áll. Úszik az utca. Nem jellemző azért a szűnni nem akaró eső. Jó lett volna kiülni a napsütésre az IC ábráimmal a kerti asztalhoz, de nem jött össze. Legalább készülök a kinti időjárásra. :) Megszokható végülis. :) Voltam megtankolni a kis piros gépállatot hétfőre, hogy reggel ne kelljen. Megint vittem a 20 literes kannát, mert nem akarok a kúthoz menni aztán. Jövő héten 700km-t fogok kb menni. Remélem nem esik végig, mert azért a Swift nem az úttartásáról híres, és a téli gumik még nehezítik a helyzetet. Végig nyomvájús az út, ami megint nem egy könnyű dolog ha teli van vízzel.

A boltban láttam egy srácot akit megemlítek. Nem volt semmi különös, teljesen átlagos fiúnak tűnt, tolta a kocsit. Barna haj, szem, átlagos arc. Viszont a teste huhh! Nagyon jó "buborék segg", vékony, lapos has, vékony láb, vékony kezek, vékony test. Nagyon bejövős volt! Bámultam nagyban, de nem nézett rám. Azért legeltetni a szememet jó volt. :) Ilyesmivel kéne összejönni. :) Bár végülis már lassan elég ha értelmes agyilag, vannak érzelmei, meg nem dagadt. :D Kompromisszumképes vagyok. Fogjon meg benne valami, és ennyi. :)

Mi lesz a jövő héten? Hétfőn és pénteken vizsga. Kb ennyi. Most a  hétfői vizsgára készülök ami abból áll, hogy a számolásokat és az árbákat gyakorlom. Addig rajzolom, ameddig nem megy fejből. Van egy fél vizsga feladatlapom, de az kevés azért az üdvösséghez. 4 pólusokat kell gyakorolni, mert megint meg tud fogni ha úgy alakul. 2-en leszünk, szóval a puskázás az annyira nem kézenfekvő ahhoz képest mikor többen voltunk. Legutóbb a fekete PDA mentette megint meg a seggemet. A kis szürke gép utódja megint történelmet írt. :) A jelenlegi elődje már segített át egy nehéz vizsgán. Bár azért már UML-ből is átmentem vele. Szóval ez a második számlájára írható tett. Respect nektek! :) Remélem meglesz, és erről a tárgyról legalább le lesz a gond. :) Félek a péntektől. Félek mint még soha vizsgától nem féltem. Nagy a tét! :S:S:o

További kellemes hétvégét!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr642005535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.05.15. 20:38:43

buborék? az meg milyen? :)

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.05.15. 21:43:55

@frozenheat: Nem hallottad még? "bubble butt" az angol megfelelője. A gömbölyű seggre mondják amelyik szép, és jó kemény. :) Szóval a formás far. :D Értem? :)

frozenheat 2010.05.16. 10:39:49

@nicnev: hát igen, mindig tanul valami újat az ember :)

gondolhatod, hogy bubble buttról nem volt szó se az angol tanfolyamon se a projekt-meetingeken ;)
süti beállítások módosítása