the new start

2010.06.10. 16:57

Ma véglegesítettem mindent. Nemsokára véget ér egy korszakom újra, mert elhagyom az országot. Sokminden ideköt, itt nőttem fel. Vannak bennem félelmek, kételyek, de majd belerázódok az idegen országi életbe. :) Furcsa lesz az biztos. :) Remélem a honvágy nem fog felülkerekedni rajtam. Nem szeretnék visszatérni ide többé. Első célom a munkahely találás, majd távlati célok között szerepel egy másik fiú megtalálása akivel sok szép évet húzhatok le szeretetben. Bízom benne, hogy összejön a számításom.

A blogot végleg abbahagyom, hiszen már nincsen tovább értelme folytatni. Azt gondolom, hogy nem nagyon fogják izgatni az olvasókat a külföldi történések. Talán egy másik helyen, időben újat kezdek. Még nem tudhatom előre. ;) Aki velem tartott, figyelemmel kísérte az eseményeket, olvasott, kommentelt annak köszönöm, és sok szerencsét az életben neki is! :)

Mindannyian tartunk valahová igaz?

Viszlát magyarország. :)

 

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: important

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr582072037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása