néha szar

2010.06.09. 00:27

-Néha szar... De tényleg. Mikor összejön minden egyszerre, akkor rájön az emberre a "mi a faszt keresek én itt ezen a világon egyáltalán?" életérzés. Mikor annyira képlékeny a jövőd, hogy fogalmad sincsen mi lesz veled, mikor túl sok a paraméter. Mikor majdnem fél 1 van, és gondolkodsz a dolgokon. Mikor hányingered van az egésztől... Mikor céltalan vagy, és inspirációd sincsen.

-Ha felmész bárhová netre, a sok marhával körül vagy véve akik csupán testi kielégülést akarnak, és az sem érdekli őket hogy hívnak. És azért a legundorítóbb az egészben, hogy sokszor barátnő mellett. Hogyan képes megtenni ezt a lánnyal?

-Szeretnék egyszer újra szerelmes lenni mint régen, de most szeretném ha viszont szeretnének. Valakit megölelni aki viszont ölel. Valakit megcsókolni aki viszont csókol.

-Szeretnék újra a hullámhegyen lenni, és onnan kiabálni, hogy itt vagyok hahó!

Törénnie kell valami jónak! Itt az ideje már! :S

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: ehh

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr232067884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása