memoirs part 1

2010.02.02. 12:35

Ez az első rész, kezdtek.

11 éves korom óta tudom, hogy mi vagyok. Kűzdöttem vele eleget, aztán 13 éves koromtól párkerestem. 17 évesen jutottam el oda, hogy megtaláltam egy fórumot ahol több hasonló cipőben járó srác is volt. Összeismerkedtem egy akkor 16 éves fiúval. Leveleztünk e-mailben, akkor még neki nem volt állandó hozzáférése. 2001-t írtunk, akkor még nem volt szélessávú netem, így modemeltem. Sokat beszélgettünk, de csak levélben. Hívott fel Budapestre, hogy teázzunk de aztán a nyári szünetig nem léptem semmit mert sulis voltam. Igazából ő sem vitte túlzásba az invitálást. Mindig volt téma e-mailben, de valahogy nem volt az az igazi. Szőke volt, kékszemű, vékony és magas. Jó srác volt így visszagondolva. :) Eljött a nyár, és neki edzőtáborba kellet menni, mivel táncos volt. Azt írta, hogy ha visszajön újra beszélünk. Elment a nyár, és nem írt. Írtam neki, hogy visszajött-e. Jelezte visszajött, jó volt és többé nem írt. Szarul esett, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Ebben az évben találtam rá egy amerikai fiataloknak működtetett meleg csetre. Itt rengeteget voltam fent. Összeismerkedtem egy akkor 14 éves texasi sráccal. Nagyon jó barátságba kerültem vele. Aztán kiderült, hogy 35 éves... Kicsit megzuhantam akkor, hogy átbasztak, de túléltem.
Következő próbálkozásaim sorra kudarcba fulladtak. Sokat lógtam cseteken, de nem akadt semmi komolyabb. Általában dugni akartak csak, vagy nem tetszettem. 19 évesen a gyaloglo cseten találkoztam egy sráccal akit Márk-nak hívtak, és itt tanult a városban. Ő 17 volt akkor. Sokat beszélgettünk msn-en, de vele sosem volt az igazi. Inkább csak havernak kezeltem. Egyszer felvetette szexeljünk, de aztán nem lett belőle semmi. 2007-ben aztán kiment Angliába, és szerelmes lett egy srácba. Nem tudom mi van vele, mert azóta nem beszéltünk. Remélem jól van.
20 évesen feltettem magamat társkeresőkre. Akkoriban még élt a gaysite.hu, így ott kezdtem.

Folytatása következik

Szerző: nicnev

4 komment

Címkék: kapcsolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr991722393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.02.02. 19:56:31

ehh ezek a meleg fórumok..... én 17 évesen találtam meg a pride vagy talán gay.hu fórumát de annyira megijesztett az ami ott ment, hogy utána pár évig nem is merészkedtem ilyen oldalakra.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.02.02. 20:12:11

@frozenheat: Arra gondolsz, hogy itt meg ott keres szopni vágyó srácot ez meg az? És akkor telszámcsere, leszoplak stb? Hát igen ez akkor is ment, és a mai napig megtartották ezt a jó szokásukat.

frozenheat 2010.02.02. 21:47:17

@nicnev: ez még hagyján. inkább nézz be a pride.hu fórumába, szerintem ott 8 évvel ezelőtt is ez volt mint most. meg régebben a gay.hu-nak is volt valami fóruma, kb ugyanez a szint és stílus lehetett.

rosszabb mint az itt-ott szopatnék stb.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.02.02. 22:33:43

@frozenheat: Most mit nézegessem a sok hülyét? :) Így is látok eleget nap mint nap. :D Szarok rá, csinálják ezt... Ha ez jól esik... Be nem állnék közéjük semmiképpen sem.
süti beállítások módosítása