Ma volt az első "szakdoga orrvérzésig" nap. Egész jól haladok. Még egy óriási maszlag az egész, de így borul ki az agyamból. Azért már struktúrálódik a tartalomjegyzék is. Majd egyeztetek témavezetőmmel is, és helyreteszem a részeket. Jól bele lehet azért menni, és bízom benne meglesz a dolog. A konfig fájlok is foglalnak egy kis helyet. Majd ami már nem lényeg, azt kitöltöm rizsával. Szerencsére bármiről írhatok, még az IPv4-ről is akár! :)

És nagyon érdekes tényt kezdek belátni. Az emberek nagy részét mégha heterók is alapvetően izgatja a fasz. Sok-sok tesztet csináltam már szabadon választott heteró srácokkal és eddig az jött le, hogy pszihésen tetszik nekik ha másik sráccal verik ki közösen. Van amelyik tiltakozik, de azért mégis ott bujkál a kíváncsiság. :) Milyen a másiké? Az öltözőben is akaratlanul ránézünk a másik farkára mégha kőheterók is vagyunk. Ez úgy tűnik természetes jelenség. Lehet igazolom magamban a: mindenki valamennyire melegnek születik, csak nem mindenkiből jön elő feltevést. Néhányunkból bizonyos behatásokra bújik elő a dolog. Lehet mások csak bi-k lesznek, de akkor is. Sokan hordozzák a készséget rá, sőt titkon lehet vágynak is dolgokra másik fiúval, csak elnyomják magukban, mert "nem illik, nem vagyok buzi fúj".

Szerző: nicnev

2 komment

Címkék: suli gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr751740980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.02.09. 21:04:50

hát nem tudom, én életemben kétszer néztem meg valakinek a faszát, egyszer kb 11 évesen, egyszer meg 13 évesen. azóta nem fordult elő ilyen.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.02.10. 00:05:12

@frozenheat: Akkor te kivétel vagy itt is mint minden másban is... Új fajt képviselsz...
süti beállítások módosítása