Egyik este keresgéltem iwiw-en, és rátaláltam régi középiskolás szerelmemre. Mint írtam is már régebben, ő egy magas, barna, vékony srác. Megnéztem a képeit, és nem sokat változott ahhoz képest ahogy emlékeimben él. Még mindig jó srác. :) Megnéztem mindent az adatlapján, és elcsodálkoztam. Hát nem tudom. Manapság már inkább tartom idiótának. Nagy bringás a srác, és igazából ez őt kielégíti. Teli van kerékpárral az adatlap. Egyszerű ember sajnos. - Amúgy sajnos elég sokan vannak. Egy dolog kielégíti őket. Pl láttam már sokat akiknek minden vágyuk a Golfjuk tuningolása, vagy a motorozás, ekörül forog az életük.

Idézet egy "tudóstól":

"Nincsen PD-TDI Golfom. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom 1.9TDI. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a Volkswagen-t az Opel-al.
Büszkén gondolok a Golfokra, a Ventokra és számos más Volkswagen típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a Recaro üléseket. Itt élek Európa szívében. Ültetésben is mi vagyunk a császárok, és igenis a Volkswagen-ben vannak a legjobb motorok!
VW, én igy szeretlek!"

Hát nem tudom. Én is szeretem az autókat, de nem ilyen szinten. Azaz nem elégíti ki minden vágyamat az ha birtoklok egyet. Nem akarok klubokba járni, legyorsulni vele a fél világot, és az iwiw-en sem teszem ki a kemény munkával megszerzett, és tankolt gépállatot. :) A másik véglet a hardcore partyarcok. Mindenhol ott vannak, minden buliban ott vigyorognak. :) Mindegy, ez is IQ függő talán. Sokfélék vagyunk. Mindenkinek más az álma. Tény, hogy ezeknél az embereknél nem nagyon van magas végzettség, és látszik azért, hogy nem egy bölcsész. :)  Elképzelem ahogy ilyen Golfos az izom pólóban feszít, és megy a faluban az utcán, könyöke kint van az ablakon, és megnézik az emberek. Kielégülést érez, és boldogságot. Kb ahhoz hasonló lehet, mint mikor én végzek egy bonyolult rendszerrel, és minden működik szépen. - Persze anno 14-18 évesen ő volt álmaim netovábbja, gyönyörű fekete szemű srác. Bár azért tény, hogy kapcsolatot nem is akartam tőle anno, és nem is nagyon akarhatnék, mert nagyon nem vagyok hozzá való. Aztán meg Dominik exem óta már tudom, hogy nem csak a külsőre kell odafigyelni. Ha valaki agyilag totál idióta, a külső nem kárpótol. Mondjuk ő is vidéki volt, és egyszerű ember. :) Na jó ebbe jobb nem belemenni asszem, milliárdszor kitárgyaltam, nonsense. Visszakanyarodva a középsulis nagy szerelmemhez, szerintem meleg a srác. Éreztem is rajta valamit anno, de sosem tudtam egyértelműen megindokolni ezt a meglátásomat. Jó volt a közelében lenni, izgatott na. Aztán érettségi óta nem láttam, és nem is szeretném. Még ha meleg is, őt nem tudnám elképzelni magam mellé.

Éppen tegnap beszélgettem Máté barátommal msn-en, hogy mennyire jól ellennék egy másik meleg sráccal aki nem veti meg a játék dolgokat sem. :) Simán elgémerkednék vele egész hétvégén hálóban. :) Főleg stratégiáznék vele, mert abban vagyok jobb. Mondjuk sid meyer's civilization vagy aoe2, esetleg homeworld. Nagyon jól el lehetne tölteni a szabadidőt egy hasonló sráccal, és végigröhögni. :) "már nyomom le a városodat wazze! :P" Persze azért egy-egy film is belefér meg szex. ;) Exeimmel is gémerkedtem anno. Lacival inkább csak honfoglaló, msn játékok (wow-os volt pfuj), Domival meg rfactor forma 1 moddal (ami megérne egy misét), meg GTA San Andreas, és ott is volt honfoglaló, stupido, msn gémek, meg minden egyéb (őt inkább hagyjuk, mert ő meg agybeteg). :) Szóval mindenképpen valami hasonló lelkületű srác kéne mint én. Bölcsésszel, művésszel, kör lelkületű emberekkel NEM kezdek! :D Legyen legalább 1 csúcsa, de a legjobb a hatszög! :D Huhh a művészekről lehetne mit mesélni. A rózsaszín felhőcskék... :D Nahát... :P

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr941905329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.04.08. 20:17:39

vicces az utolsó bekezdés :)

én ezzel valahogy pont fordítva vagyok, eddig főleg bölcsész vagy művész félék bírtak megtetszeni nekem.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.04.08. 20:56:29

@frozenheat: Én nem bírom elviselni őket, de embere válogatja mint mondtam is. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére! :)
süti beállítások módosítása