mindenféle gondolat

2010.05.02. 12:22

Néha rájön az emberre a szarság. Főleg ha sok tényező van ami összejátszik. Suli, vizsgák, találgatások a jövővel kapcsolatban. Persze azért valamilyen szinten igyekszem kimászni a dolgokból, de azért na.

Voltam a városban ma, és 2 olyan jó srácot láttam, hogy huhh! :) Egyik 18 körüli volt, a másik olyan 16 lehetett. Mindkettő magas volt, barna haj, sötét szemek, vékonyabb típus, fiús arc, wow! :) 10/10 Néha jól esik megnézni még akkor is ha nem lehet őket megszerezni. Kell a látvány, mert öröm látni is, hogy vannak jó srácok. Ez olyan mint a heteróknál a csajok nézése, csak rejtettebben csinálom.

Másik téma: Már január óta gondolkodom hogyan tovább, és kitaláltam valamit amit most megfogalmazok. Kint muszáj lesz majd eljárni ide-oda, hogy találkozzak emberekkel, fiúkkal. Nyugaton nyíltabbak az emberek és nem ítélnek el azért ami vagy. Úgy gondolom, hogy fel fogom a szexualításomat vállalni. Biztos lesz egy-két támadás ellenem, de muszáj vállalni magam, mert már utálom rejtegetni. Nem lehetek így önmagam. Már kicsike korom óta tisztába vagyok magammal, és lehet már nagyon régen találtam volna valakit ha felvállalom és nem rejtegetem magam. Bár az érem másik oldala, hogy itthon nem toleránsak. Nem fogom hírdetni, de ha rákérdeznek vagy megkérdeznek, be fogom vallani.

Azért kell eljárnom, mert a netes kapcsolat teremtés kétes, és rengeteget csalódtam benne már. Neten mikor felveszed msn-re találkoztok stb, tök más mintha egy totális átlagos környezetben ismered meg. Én magamat adom im-en, de sokan nem. Sokan megjátszák magukat, és nem is azt az embert ismered meg aki valójában. Volt erre már nem egy példa. Mikor valakit az életben ismersz meg, látod a reakcióit, látod a jellemét, le tudod szűrni milyen ember ő. Meg tudod ítélni a mozgásából, cselekvéseiből. Teljesen más mint írásban, névtelenül. Aztán a másik meg az, hogy egyből kép alapján elítélnek, nem jössz be, nem kellesz. Lehet először élőben sem jövök majd be neki, de ha megismer és látja nem megdugni akarom és viszlát hanem valami érzelmi alapon fekvő kapcsolatot akarok, akkor már megváltozik a véleménye. Na erre kell  majd áttolódnom. Igaz melegbárba nem szívesen megyek mert oda valahogy nem vágyom, de lehet ráveszem magam ha minden kötél elszakad.

Körülbelül ennyi kívánkozott ki itt a Schmidt trigger rajzolása előtt. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr521968320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása