fiúkról

2010.04.11. 14:35

Miután megőrültem a matektól eszembejutott valami.

Olvastam 1-2 cikket, hogy csomó fiút megerőszakolnak vagy erőszakkal kényszerítenek szexre. Miért bántják őket? Mi visz valakit arra, hogy erővel vegyen rá egy fiút ilyenre?

Én sosem erőszakolnék meg senkit, nem a szexért csinálom. Illetve jó, a szex is érdekel és lételem, de nem a legfőbb. Pl Laci exemmel nem volt semmi szexuális jellegű, még csak meg sem érintettem ott a farkánál.

Egyszerűen megölelt, és megöleltem, magamhoz öleltem. :) Csak szerettem, és élveztem, hogy szeretettel ölel meg. Élveztem, hogy tarthatom, és olyan jó volt. Nem akartam tőle akkor ott többet, mert még nem volt olyan mély a kapcsolatunk. Mondjuk nem is lett soha mélyebb. :)

Sosem bántanék senkit csak azért, hogy szexuálisan kielégüljek. Meg aztán az ember lelkének is mit tenne már. Szexelsz vele és ott sirdogál szegény srác pucéran remegve a sarokban miután neked jó volt? Van ehhez szíve valakinek? :S Traumát okozni neki, hogy aztán suicide emó legyen belőle aki utálja magát? Az ember lelke szakadna meg ha szegény srácnak bántódása esne. :S

Kell a lelki kielégülés is. Az, hogy a másik szeret, és szívből ölel meg. És amúgy is, jobb ha a másik is akarja. Ha a másik is szabad akaratából megy bele, fel is áll neki, élvezi amit csinál, és szeretettel csinálja.

Vigyázzatok a fiúkra, ne bántsátok őket! Ők is tudnak védtelenek és kiszolgáltatottak lenni.

Szerző: nicnev

2 komment

Címkék: gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr601911933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavits 2010.04.11. 16:21:11

én szeretem, ha a barátnőm néha "megerőszakol" :))
de csínján kell az ilyennel bánni, mert ha esetleg nem jön össze az nem túl kellemes, sőt... :)

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.04.11. 19:00:04

@kavits: Jó hát természetesen ha az ember párkapcsolatban van, és szerepjáték van az más, mintha egy full idegen támad le egy gyanútlan srácot. :) Én is élvezném ha meg akarna erőszakolni a nemlétező barátom. :D Mondjuk arra is volt már példa, hogy végül kapcsolat lett a fiú és az elcsábítója között, és boldogan éltek, de ez ritkább eset.
süti beállítások módosítása