Most egy történetet mesélek el aminek a részese voltam mint külsős. Az eset nem velem történt meg, hanem úgy hallottam, leírom ide tanulságnak.

Adott 2 fiú. 18 és 19 évesek. A 18 évest nevezzük R-nek, a másikat nevezzük M-nek. R ki van már éhezve szeretetre, szerelemre. Sokat keresgél, de reményvesztett. R nem túl szép srác, a jelleme is fura, ezért mindenkihez oda csapódik akiben lát fantáziát. Olyan dolgokat eltűr másoktól ami után én leüvölteném az embert, de ő ennyit mond: nem haragszom rá, mert lehet van esélyem. Ehh. Ezt nem is akarom részetezni. A lényeg kb ennyi. Szóval R és M találkozik egy társkeresőn, és beszélgetni kezdenek. Egyre többet írkálnak msn-en, tervezgetik a közös jövőt: pl együtt főznek majd, meg ilyesmi, becézgeti M R-t és R szemszögéből tökéletes beteljesülés. Szerelmes lesz a fiúba látatlanul, találkozás nélkül. Telik-múlik az idő, és R elkezd arcolni, hogy neki milyen jó barátja van, és hasonló. M ez idő alatt már képet is küld, és bevezeti az életébe. Megosztja vele az eddigi történéseket. Telik-múlik az idő, R már fülig szerelmes, de nem ismeri még mindig, és még telefonon sem beszéltek. Aztán végül elkerülhetetlen, muszáj találkozót megbeszélni. Közeledik a találka időpontja. Előtte egy nappal M nem jelentkezik. R felhívja, és M felveszi. R-nek tetszik M hangja is. R rákérdez, hogy miért nem jelentkezett. M azt mondja nem jó a találkozó másnap, mert a rendőrségre kell mennie feljelentést tennie. Ismerkedett valakivel, aki meg akarja őt ölni, és feljeneti. Meg amúgy is a legjobb barátja éppen most szenvedett balesetet, és hozzá kell mennie a kórházba, de délután 3-kor úgyis feljön, és akkor megbeszélik. R várja a srácot, és pizzát rendel magának. A srác nem jön. R megírja sms-ben, hogy ő már halálosan szerelmes belé, és nem tud nélküle élni, és egyéb szép dolgokat. Semmi válasz. Felhívja a srácot. Pár kicsengés után foglaltat jelez, amit R úgy értelmez, hogy biztos beszél valakivel. Aztán újra ez történik. Megkér, hogy hívjam fel. Felhívom, kicseng. Felvilágosítottam R-t, hogy a srác nem beszél senkivel, hanem kinyomja. Ezután újra felhívatja velem, hogy tudnia kell beleszól-e, de a teló kikapcsolva. Nem tudom hogy vagytok vele kedves olvasók, de ez egyértelmű nekem. R összetörik és hisztizik stb. Szerelmi bánatos.

Ez én véleményem: Szerelmes lett egy avatárba, azaz valaki által targetelt fiktív személybe. Valaki örömét lelte abban, hogy bolondít egy fiút. Kitalált szép kerettörténetet körítésnek. R is követett el még csomó hibát. Pl kihagyta a szóbeli beszélgetést, és szerelmes lett személyes találkozó nélkül.

Mindenki vonja le a saját konzekvenciáit.

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: ehh

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr571478452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása