Ez a poszt egyik olvasóm kérésére készül. Boncolgatom benne az én szemszögömből a dolgokat.

a, Először is kezdem a szex témakörrel. Az első dolog az az, hogy melegeknél mikor veszíti el valaki a szüzességét, és egyáltalán érdekes tényező-e a szűz kérdés. A köztudatban hivatalosan a szüzességet akkor veszíti el valaki ha análisan közösül egy másik sráccal, tehát megdugja/megdugják. Az elvi szint az az, hogy ha te már beleraktad valakibe a farkadat hátulról vagy rakták beléd, akkor te nem vagy többé szűz. Van aki már akkor azt mondja, hogy nem szűz, ha fogta a másik srác farkát, vagy orális dolgok voltak. Felfogás függő. Az olvasóm szerint pedig ő akkor nem lesz csak szűz, ha nővel közösül. Hát ez hülyeség. Szerintem ha a szüzességet az ártatlanságnak vesszük, akkor bármi nemű szexuális dologgal elveszíted az ártatlanságodat. Tehát visszatérünk az előző esethez. Amúgy meg nem ér semmit ez a szűz nem szűz dolog. Fiúknál nincsen szűzhártya. Nem bizonyítható. Attól, hogy valaki nem szexelt lánnyal de már volt sráccal, attól már simán nem szűz. Az is kérdés volt, hogy ő akkor kevesebb-e ha még szűz. Megint hülyeségnek tartom a dolgot. Ez az egész szűz dolog nagyon elméleti dolog. Nem fogják megkérdezni tőle, hogy szűz-e. Vagy ha meg is kérdezik max informálódás miatt. Nem fogja utána senki kiröhögni, hogy HÁHÁ SZŰZ! Tehát összefoglalva: ha bármit csináltál sráccal, akkor már nem vagy az. Sőt még előny is lehet ha "szűz" vagy, mert legalább nem terjesztesz semmi szart.

Folytatom a következő kérdéssel: 

b, Nővel levés feltétele. Ez egy olyan témakör amire azt mondta az olvasó, hogy szerinte gáz mert nem volt nővel. Én erről azt gondolom, hogy mivel meleg az ember azaz nem izgul nőre, így miért lenne gáz ha még nem volt nővel? Egyszerűen nem kell egy melegnek nővel lennie. Azt mondja erre, hogy a többi meleg megkérdezi volt-e nővel. Ez csak amolyan informálódás féle náluk. Talán azért, mert ők is azt hiszik, hogy gáz ha nem volt nővel, és ezért kérdezik. A válasz alapján írnak ők is valamit, max hazudnak (ami melegeknél és heteróknál sem újdonság). Nem, nem gáz ha egy meleg srác nem volt nővel. Nem kell bántani a lányok lelki világát! Így is egy csomó meleg a nagy összezavarodás idején fűvel fával csinálja, csak hogy bizonyítsa ő nem is meleg. 

A nők általában érzelmesebb lények mint a fiúk. És ez kurvára igaz! :D Szerinte érdemes nővel kezdenie egy meleg fiúnak akár kapcsolatot is, mert ők megértőbbek. Hát ez kurvára nem igaz. Nem akarok példát hozni, de egy nő teljes életét tönkre tudja tenni egy meleg srác, ha a nő beleszerelmesedik. Sosem fog a meleg srác teljesen odaadó lenni. Azért buzi, mert nem nem buzi, tehát a fasz kell neki. A faszt fogja hajtani. Nem fogja egy csaj megadni neki amire vágyik. Lehet lelkileg érez valamit, de az max barátság lehet, vagy ragaszkodás. Sosem fogja úgy igazán szeretni. Sosem fogja szívből élvezni a szexet. Jó jó, de hiányzik valami. Előbb-utóbb megkattan, és szabadulni akar. 1-2-10-30 év múlva, de szabadulni akar. Legjobb esetben lesz egy fiú szeretője a felesége mellett, de az meg nagyon ronda dolog. Van akinek el bírja a lelkivilága ezt, én nem tenném. Sajnálnám szegény lányt aki szeret. :S

c, Tapasztalat: A következő témakör a szexben való tapasztaltság mint előny. A kérdező azt kérdezte, hogy érdemes-e összeállni egy akár ellenszenves sráccal is csak szexre azért, hogy tapasztalt legyen. Azt mondta, hogy lehet jól jön a tapasztalat majd akkor, ha megtalálja azt a fiút, akivel végül hosszútávra tervez. Akár jó is lehetne a feltételezés. Elképzelhető, hogy a jó szex tartja össze a kapcsolatot. Sok esetben így is van. Van egy elv ami azt mondja, hogy szexelj amennyit bírsz boldog-boldogtalannal, és végül megállapodsz majd egy olyannal akinek bejön a szex veled, és többet is akar. Ez is lehet jó felfogás egy bizonyos jellemnek. Ha az ember szexéhes fajta akkor lehet jó, lehet így kell csinálni. Én pl nem vagyok az a feküdjünk össze mindenkivel. Gátlásos is vagyok, és nem megy csak a pusztán testiség. Kell egy kis idő még megkedvelem, megszeretem a másikat. Először ismerkedés, beszélgetés, aztán ha közös a szimpátia akkor szex, és ha mindkettőnknek jó az is, akkor lehet valami kapcsolat belőle. :) De nem fordítom meg a dolgot. Nem szeretem a szex utáni: "szia Viktor vagyok téged hogy hívnak?" dolgokat. Az nem én vagyok. Szóval kedves kérdező eldöntöd neked melyik fekszik jobban. A szex, szex, szex aztán majd lesz valami, vagy először ismerkedés aztán lesz valami. :) Mindenesetre az utóbbinál nem feltétel a nagy tapasztalat a szexben. Ha úgy alakul a másik úgyis tudja, hogy nem vagy még tapasztalt, így elnézi a bénázásokat is. Első esetben igen, mindenképpen jónak kell lenni a szexben, hogy ezzel megfogd a másikat. "úgy csinálja ahogy senki más" Ízlés kérdése. :) Én hiszek a mesékben, és a saját elvemet követem. Max tévedek, de tévedni szabad. ;)

d, Kapuzárás, kapuzárási pánik. Minden fiú életében eljön az a pillanat mikor rájön, hogy már annyira nem is fiatal, elmentek az évek. Én erre akkor jöttem rá, mikor szakítottam a Domival. 1 év elment az életemből rá, és észre kellett vennnem, hogy már annyira sem vagyok vonzó a tizenéves korosztálynak, mint azelőtt. Nekem is volt akkor egy ilyen rush időszakom, és parázás. Összeszedtem Lacit aki beszopatott, aztán össze akartam szedni a Gergőt aki újra beszopatott, és akkor álltam le. Újragondoltam az életemet. Igen már nem vagyok fiatal, és tudom sokan pusztán a korom miatt utasítanak el. Mindig lesz egy bizonyos % akik nem így elhamarkodottan fognak ítélkezni. Őket nehezebb megtalálni. Azt a %-ot, aki szeret ismerkedni, és nem csupán a "vázadat" nézi. Jó-jó az is fontos tényező, de nem minden. Lehet egy fiú bármilyen szép ha belül katasztrófa. Nem akarok ujjal mutogatni, de "kedves" Dominik exem pont ilyen volt. "Megnyert" az ember egy iszonyú aranyos szuper srácot, egy hárpia jellemmel. Hát ja such is life. :D A lényeg, hogy sosem szabad feladni csupán azért, mert valahány éves vagy. Jó persze nekem sem akadt azóta sem olyan aki meg tudott fogni, de még nincsen veszve minden. Nem kell parázni azért, mert beleléptél a 2x-be.

e, Vonzalom, kapcsolat, szerelem. Egybefogtam ezt a 3-at. Kérdés: fiúk között tud-e szerelem lenni? Fiúk között tud-e mély szerelem lenni? Na igen. Ez az a dolog amiben nekem sincsen fix és megingathatatlan véleményem. :) Nagyon emberfüggő. Függ attól, hogy milyen típus. Érzelmesebb vagy nem. Függ attól, hogy mennyire fogadta el magát, mennyire van tisztában az érzéseivel, mert mégis csak egy fiút szeret. Vannak akik csak szexelnek végig. Van egy mondás, hogy magyarországon nincsen meleg, csak heteró aki szereti a faszt. Ez köszönhető a homofób felfogásnak. A többség elrejti az érzelmeit. A tapasztalataim alapján viszont létezik vonzalom. Én is éreztem már a "barátaim" kapcsán tőlük vonzalmat felém. Azaz látszott a szemükön, hogy nem semlegesek irántam. A szemből lehet a legjobban leolvasni mit érez. A szem a lélek tükre. Jaj azok a szép fekete szemek... :) A szem árulkodik. Úgy gondolom szerelem is lehetséges fiúk között, hiszen én is voltam szerelmes. ;) Az a jó eset, ha mindkét fél érez legalább egy kicsi valamit a másik iránt. Sok az egyoldalú szerelem (nem akarok ujjal mutogatni magamra), de vannak kölcsönösek is. Az egy másik kérdés, hogy meddig tart. Vannak amelyek hosszabbak, és átalakulnak szeretetté, vannak olyanok is, amik megszűnnek és csúnya szakítás lesz belőlük. Aztán az egyik lelkibeteg lesz, a másik meg szexel össze-vissza. A szakítás túlélésének is megvan a maga témaköre. :) Fiúknál sokkal több paraméternek kell teljesülnie ahhoz, hogy mindketten egymásba szeressenek, de onnantól sokkal mélyebb, és szebb kapcsolat lesz belőle mint heteróknál. :) Sokkal tartalmasabb, és eléggé összhangban tudnak lenni a felek. Kapcsolatban a párok nagyon sokfélék. Vannak akik felvállalják egymást, vannak akik titkos kapcsolatban élnek. Vannak akik nyílt kapcsolatban élnek és egymás mellett is másokkal szexelnek. Ez nagyon nagy témakör, de ugyan az igaz rá is mint minden másra. Megegyezés, embertípus kérdése az egész. Szabadon választott, minden pár szíve joga eldönteni, hogy mit szeretne kezdeni.

f, divat, melegség kezelése. Általában a homszexuális fiúk igényesek, néha túlzottan, néha pipiskék is, néha pedig a legelvetemültebb és igénytelenebb pánk is lehet meleg. :D Annyira sokfélék vagyunk, hogy ez tényleg emberfüggő. Én személy szerint nem adok/költök a divatra. Megvan a saját stílusom ami teljesen hétköznapi stílus. Nem hívalkodó, nem feltűnő, szükre "egérke" vagyok a tömegben. Heteró is lehet divatkedvelő.

Melegség kezelése: sokan tagadják, hazudnak, terlenek, másokra mutogatnak csupán azért, hogy még a legkisebb feltételezés se legyen arról, hogy ők azok. Ilyen voltam én is. Aztán változtak a dolgok. A másik véglet a melegség nyíltan vállalása, és a tömeg provokálása. Tipikus az, mikor egy nagy buzigyűlölő valójában szívesen simogatna egy féri hasat, vagy szopogatná a faszt. :D Akinek a háza ég az kiabál a legjobban... Nem kell végletekben lenni. Egy egészséges szintet kell tartani. Eljutottam oda, hogy bár nem hírdetem, de nem is cáfolom. Ha valaki rákérdez azaz nekem szegezi a kérdést, hogy te meleg vagy? akkor nem fogom letagadni, felvállalom előtte. Nem szabad menekülni saját magad elől. Így születtél, így vagy te. Nem kell változni, nem kell sanyargatni magad, nem kell menekülni az érzések elől. Igen az kell neked, fiú kell. Just be! - mondja az angol. Csak legyél magad, hallgass a szívedre és jobb lesz az életed. :)

g, élőben ismerkedés

Mivel egy zárkózottabb, gátlásosabb típusú srác vagyok, így az élőben ismerkedés kicsit nehéz nekem. Éppen tegnap beszélgettem a szemezésről Ben barátommal, aki elgondolkodtatott erről. Élőben sosem jeleskedtem a szemezésben. Féltem az atrocításoktól, hogy pl pofánvágnak, stb. Mondta, hogy nem kell, úgysem fog odajönni, hogy "mit nézel köcsög?!" Meg fogom próbálni. :) Veszíteni nem veszítek semmit. Vannak még melegklubok, de valahogy az már tényleg nem az én világom. Nem nagyon tudnék ott a tömegben mit kezdeni. Nem vagyok oda illő ember, így marad a net, meg az élet adta lehetőségek. Aki bátrabb az ragadjon meg minden lehetőséget.

Ennyi volt a gondolatsorozat.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr861685557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.01.19. 21:04:58

köszi a részletes írást. ezen még el kell gondolkodnom....
süti beállítások módosítása