Splice

2010.01.21. 00:59

"Ki hitte volna, hogy Vincenzo Natalinak, a Kocka (Cube) rendezőjének nem lódul meg a szekere első filmje után? De hiába a kocka sikere, és hiába jött utána az ugyancsak kiváló Cypher és a Nothing (előbbi itthon semmilyen formában nem jelent meg, utóbbi is csak pár kisebb moziban ment), 2003 óta nem láthattunk mozifilmet a rendezőtől.
Ennek a rossz szériának szakadhat vége nemsokára, hiszen a Sundance filmfesztiválon bemutatásra került legújabb scifi-horrorja, a Splice, melynek főszereplője Adrien Brody és Sarah Polley, akik híres, állathibridek létrehozásában profi genetikusokat alakítanak. Persze a történetet innentől ki lehet találni, valószínűleg idővel az emberi DNS is része lesz a hibridteremtő kutatásoknak."

A trailer alapján ez is jó kis sci-fi filmnek tűnik. :) Meg kell majd nézni. Íme a trailer:

 

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr521689211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása