memoirs part 4

2010.02.05. 08:00

Z-vel párhuzamosan találkoztam egy társkeresőn Máté-val aki aztán az egyik legjobb beszélgető partnerem lett. Az első pillanattól sem akartam már tőle semmit. Valahogy úgy mindig elkommunikáltam vele, de semmi több. Egyik furcsasága, hogy van egy elve: ő nem ír rá senkire im-en ha valaki akar tőle valamit, majd ráír ő. Egyszer már írt rám, szóval megtört nála ez az elv. :) Amúgy értelmes srác, de sajnos neki sem egyszerű az élete. Nem egyszerű eset, vannak fura dolgai. :) Úgy gondolom, hogy realistán látja a világot, és mindenről van véleménye. Szegényt néha szivatja a sors meg a suli, de ezzel nincsen egyedül.

Mátén át ismertem meg Richárdot. Na ő tipikus példája a szánalmas embertípusnak. Egyszerűen gyártási hibás. Élőben találkoztam vele, de nem volt egy értelmes beszélgetés közöttünk. Nem mondott semmit, csak én beszéltem. Semmihez nem tudott hozzászólni semmit. Én ilyet még nem láttam komolyan. Olyan napszemüveg volt rajta, hogy a fejemet fogtam. Meg a dolgai amik voltak... Simán eljár csajbuliba, és élvezi is. Istenem... Egyszer beleszeretett valakibe pusztán msn-en át aki jól át is baszta. wehehe :D Ahogy Máté mondta: "nem sok tehetsége van az élethez" Igazat adok ebben. Képes volt pizzát rendelni mikor azon problémázott, hogy nincsen pénze. Ha nem baszná el faszságokra, akkor talán lenne... Amúgy ő infósnak tanult, de totálisan balfasz volt hozzá. Idegenforgalomra fog majd menni, dehát áhh. Én őt nem értem meg sose. Egyszer felvetettem, hogy szexelek vele, mert már 18 volt, és még mindig szűz. Komolyan mondom, hogy örülök neki, hogy nem tettem meg. Rémálmaim lennének, hogy mire vetemedtem. :)

Folyt. köv.

Szerző: nicnev

3 komment

Címkék: kapcsolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr211722576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.02.06. 14:07:48

ennyire szánalmasnak tartod ha valaki 18 évesen még szűz? szerintem kicsit szigorúan ítéled meg az embereket.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.02.06. 16:40:31

@frozenheat: Hát nem hiszlek el. Te tudsz olvasni? Ki mondta, hogy szánalmas mert 18 évesen szűz? Mondom megsajnáltam, mert 18 évesen még szűz, és gondoltam beviszem a dologba. Más dolgok miatt neveztem szánalmasnak. A jelleme miatt... 2x olvass el mindent mielőtt írsz kommentet...

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.02.06. 16:44:44

Sőt! Tudod még örülök is neki, ha nem adja oda magát minden jöttmentnek, hanem megvárja azt aki iránt érez is valamit. Adok több háttérinfót: folyamatosan azon depizett, hogy már 18 éves, de még mindig szűz. Nagyon akarja, de nincsen kivel. De miért is magyarázkodom neked...
süti beállítások módosítása