memoirs part 12

2010.02.13. 08:00

A srác aki egyetlen faszból állt.

Vannak faszcentrikus egyedek is, akik minden elé teszik a faszt. Nem érdekli őket milyen vagy kívülről vagy belülről, ők csak a farkadra kíváncsiak. Szép, és nagy legyen, jó legyen szopni. Nemrég történt meg az eset, így még friss. Körülbelül január közepén feltettem magam egy fórumba ahol közöltem az msn címemet is. 2db srác vett fel. Az egyik egy 17 éves cigány származású IX. kerületi srác volt aki egész szép srác volt de neki én nem jöttem be, a másik pedig 21 éves, de egy olyan srác akinek az msn képe a farka volt. Azzal a szöveggel jött, hogy tudja nekem mi hiányzik, mert neki is ugyan az. Írtam neki: barát. Ő erre írta, hogy szerinte meg fasz. Valamilyen szinten lehet az is hiányzik igen, de pl többre értékelném valami aranyos fiúcska ölelgetését mint pusztán egy faszt arc és többi testrész nélkül. Egyből végigkérdezett a farkamról és az farokverési szokásaimról. Plusz kammasztit is akart, amit nem kapott meg, sőt még meg sem mutattam neki. Erre gondolom rájött, hogy nem sokat ér el nálam így a beszélgetés abbamaradt. Próbáltam vele azért értelmesen is beszélgetni, de nem nagyon jött össze. Pár nap után töröltem. Én nem is értem, hogy hogyan lehet valakinek belőni magát pusztán a szexre. Semmi szocializálódás, semmi beszélgetés csak élvezetek. Ez így nem jó! :( Nem jó ez ha ide tolódik a világ... Kell az a plusz, kell a törődés a másikkal, hiszen ő nem egy tárgy akit használunk csupán... :( Ő hús-vér, élő, érző, ember... És ez a heteróknál is ide jut... Áhh hülyék..

Folyt. köv.

Szerző: nicnev

2 komment

Címkék: kapcsolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr831742721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.02.13. 11:22:51

yoooo ez az új dizájn! mikor megláttam azt hittem rossz helyen járok :D:D:D

de most lebuktál te rafinált gazfickó, te is olyan perverz vagy mint én, hogy jobban érdekelne egy aranyos fiúcska, többet jelentene a gyengédség mint a csak úgy magában a fasz.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.02.13. 13:23:02

@frozenheat: Hát igen rossz vagyok, ez van. Attól függetlenül még ezt szeretném. :) Amúgy meg szerintem eléggé jól járna az a fiúcska amelyik engem választana, na de mindegy ebbe nem megyek bele. :) A lényeg a lényeg, hogy kellenek az emberi dolgok is nekem, nem a puszta szex.
süti beállítások módosítása