mosógép OK

2010.04.09. 16:23

Miután tegnap megragasztottam a mosógép gombját ma kipróbáltam, és teljesen jó. Szépen kapcsolható vele a gép. Probléma megoldva. Körülnéztem neten, hogy hol kötik a legolcsóbban a szakdogát a városomban. Meg is találtam a helyet, levittem. Megmutogattam a srácnak, hogy hogyan szeretném. Alkudni nem sikerült sajnos, de sebaj, kibírható az összeg. Hétfő délután mehetek érte. Úgy volt, hogy a sulim városában köttetem, de inkább nem szenvedek vele. Oda levinni, ott egyeztetni... Megcsináltatom itt, és jövő héten leadom a témavezetőmnél.

Hazafelé láttam egy nagyon jó kis srácot. Fiatal volt még eléggé, de szép barna bőr, helyes arc, vékony test, sötétbarna haj, sötétbarna szemek. Az öltözködése is rendben volt, jó volt az összkép. Kimondottan jó! :) Túl is lépte az elképzelhető legjobb srác jelzőt. Meg is bámultam jól, de nem vette észre. Kéne! :) Sok ilyet a világra! ♥

Szerző: nicnev

2 komment

Címkék: suli hurrá yeah

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr431907614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.04.10. 19:53:31

nem vette észre.... :):):)

múlt héten nekem beszólt egy srác a héven, na az nem volt egy kellemes helyzet =)

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.04.10. 23:59:37

@frozenheat: Biztos nagyon nézted. :) Nem egyszerű dolog ez a megbámuljuk a srácokat utcán, de vannak akiket egyszerűen nem lehet kihagyni. Na ez a srác is pont olyan volt. Perfect! :)
süti beállítások módosítása