/me alone@home

2010.05.01. 08:00

Oké, oké, igyekszem up-to-date-ben tartani a blogot, mert szó érte a ház elejét levélben, hogy nem születik poszt. Tehát:

Ritka alkalmak egyike, hogy lelép a család a szokásos éves wellness hétre. Sajnos már 3 éve nem tudok velük tartani, mert mindig közbejön valami vizsga vagy valami, pedig jó helyre mennek. Most is jövő hét elején ZH, szóval nekem felejtős a kikapcsolódás. Nem tehetek mást, maradok, és tanulok. (meg persze Family Guy részek) Rám vár majd a zöldségeskert és a növények öntözése is. Szerencsére most itt marad velem a kocsi, mert másikkal mennek, szóval legalább boltba el tudok menni ha kell valami. :)

Ahogy nézegettem az anyagot, most inkább elméleti lesz, szóval rajzolni kell áramköröket. Azok nem nehezek, majd megint csinálok ultimate cheat-sheet-et. ;) Az egyetlen feladatot meg asszem rá lehet ültetni sémára. Azt sajnos nem tudom, hogy az előzőn mennyi pontom is lett, de olyan 45-re tippelnék.

Well ok, let's learn.

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: suli yeah

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr351965870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása