mégis jó lett a nap vége :D

2009.09.30. 22:44

Miután már azt hittem ennyi volt a nap, kaptam egy telefonhívást. Moziba hívtak, és megnéztük a District 9-t! :) Hát ez valami szuper film! Mindenkinek ajánlom a meglesését. Nagyon bejött. Mégis jó lett ez a nap!

A filmről: Picit dokumentumfilm szerűen indul. :) Interjúk, visszatekintés, majd belecsapnak a jelenbe. A felépítés érdekes. Az elején pont azokat a karakereket fogjuk utálni, akiknek a végén drukkolunk. :D Az egész arról szól, hogy egy ufó érkezik a Dél Afrikai köztársaság fővárosa Johannesburg fölé. Az emberek nem látnak mozgolódást 3 hónapon át, ezért behatolnak megnézni mi van bent. Nem akarok többet mesélni a filmről, mert spoiler lenne. A lényeg, hogy sosem láttam ehhez foghatót, és érdekes fordulatok vannak benne. Nem tudom behatárolni a műfaját. Ha mégis valamit kéne írnom, akkor egy Scifi-akciófilm-dokumentumfilm-dráma, erős társadalomkritikával! :) Látni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr891419545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása