machinarium

2009.10.20. 11:30

Az új őrület a World of Goo után nálam.

Leírás:

A Machinarium egy point n click logikai kalandjáték, látványos grafikával és lineáris játékmenettel. Olyan futurisztikus gépi világban játszódik, amit csak robotok népesítenek be. Hősünk a kis robot a játék kezdetén egy roncstelepre kerül darabokban, ahol összerakva magát elindul kalandos útján, hogy megakadályozza a rosszindulatú robotok átvegyék a hatalmat a város felett.

Egyéni vélemény: néha szopatós, kemény fejtörők vannak, néha végtelenül egyszerű kis játék, de nagyon bejön. A színvilága, a zenék, minden. Fizetős, de elképzelhető, hogy nekem megvan biztonsági másolatként a teljes verzió, szóval aki szeretné kipróbálni az esetleg jelezze, és készíthet biztonsági másolatot a biztonsági másolatomról, hogy redundánsan több helyen meglegyen az esetleges adatvesztések megelőzéseképpen! ;)

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: gém

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr621462742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása