pénztáros srác

2010.06.09. 11:28

Körülbelül 2 napja este a Tescoban a pénztárban láttam egy olyan srácot, aki nagyon bejött. :) Hozzá álltam be a sorba, de sajnos hiába néztem végig, sokminden nem történt, mert szegény le volt foglalva a pénztárban a teendőkkel.

Milyen is volt ő: 18 körüli, fekete egyenes szálú rövid haj, sötét nagy gombszemek, kicsit barnás árnyalatú bőr, helyes, kamaszos arc, vékony test, szép törékeny kezek. Egy-két pattanás, de az nem lényeg. Kimondottan bájos volt, és a mosolya is. :) A jelleme inkább a mosolygós, hamar zavarba jövős, aranyos jellem. Nekem bejött ahogy ügyetlenkedett, és az egész srác. :) Diák navigátoros póloban volt, szóval diákmunkás volt. Vannak még jó srácok, akik minden porcikájukban 5-öst érdemelnek! :) Mit meg nem adnék egy ilyen barátért! :S

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: jóság

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr762068488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása