fiúpár keres fiút 3.-nak

2009.10.27. 13:50

Az imént láttam egy hírdetést társkeresőn. 16-17 éves fiúpár fiút keres 3.-nak.

Erről szeretnék pár gondolatot írni.

Ugye amikor az ember azt mondja, hogy kapcsolatban van, akkor érez valamit a másik iránt remélhetőleg. Legyen az szeretet, szerelem, bármi. Nem értem, hogy ilyen fiatal párocska miért kíván meg egy 3. fiút. Az én szemszögömből, ha nekem van egy barátom akiért a szívem dobban, akire ha nézek jó érzés önt el, akkot őt megbecsülöm. Vigyázok rá, figyelek rá. Emberként nézek rá, közös programokat csinálok, szeretgetem. Nem pusztán az érdekel, hogy gyerünk vetkőzz! Jó persze a szex is kell, de nem csak szex kell. Hiszen ott van valaki akivel van közös téma, elbeszélgettek, elhülyéskedtek, igaz barát. Látod a szemében azt a csillogást, örül ha megöleled, ha átöleled, és a szíve is hevesen ver. :) Érzed a teste melegét ahogy hozzád bújik, és akkor így jó. Ez az igazi kapcsolat.

Ezzel szemben megpróbálom a kapcsolat résztvevői szemszögéből nézni. Igazából ők egymást 2 lábon járó fasznak, vagy szexuális objektumnak nézhetik. Unják már az akciót kettesben, és szeretnének még faszt. Áll, és csillapítani kell valamivel. És még, és még. Nincsen ott semmi szikra, semmi parázs, semmi szerelem, semmi vibráció. Max az egyik részéről. Egyszerűen puszta testiség, és rámondják: kapcsolat. Fenntartják a látszatot. Egy fiatal kapcsolatot ha már úgy megun valaki, hogy kell egy 3. ember is, az régen rossz. Ilyen hosszú időt együtt lehúzott párok szoktak csinálni a kapcsolat feldobására. Nem adok nekik sok időt. Az egyikből aki szerette a másikat hisztis emós fiúpicsa lesz aki ereit vagdossa, a másikból meg szexgép aki megdug mindent, és mindenkit, a medve seggétől a hal szájáig.

Perfect!

Ja és a Smart kártyám sem jött még mindig meg. :(:(

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr11478631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása