to szeged and back

2009.10.27. 21:56

Holnap megjárom Szegedet. Az egész lényege az, hogy anyám és pár kolleganője előadást megy tartani szerbiába. Mondta segítsek, vezessem le a távot, hogy ne neki kelljen. Igaza van, hiszen lefáradna. Oké, de nincsen már útlevelem. :) Lejárt, és nem csináltattam meg, hiszen úgysem megyek EU-n kívül. Most kéne, de ezért nem érdemes. Szóval kitalálta, hogy akkor jó, menjek csak Szegedig, és akkor ott átveszi. Szóval holnap eltöltök pár órát ott. Azt tervezem, hogy bejárom a szép helyeket, fotózgatok, aztán ha megunom vagy fázom, akkor beülök egy mekibe, és tanulok. :) Remélem az idő is nekem kedvez majd.

Céges autóval megyünk. Egy Skoda Octaviával. Ahogy nézegettem a Skodát nem egy vadállat. ESP az nuku, csak ASR. Csupán az 1.9-es TDI, és csak 109 lovas. Egye fene elmegy, majd nem vadulok. :D

Megyek is pihenni, mert holnap 500km körüli táv vár rám.

/logoff

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: hurrá yeah

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr941480124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása