memoirs part 2

2010.02.03. 08:00

Ott hagytam abba, hogy a gaysite.hu oldalon feladtam egy hírdetést. Jelentkeztek rá páran, de semmi több. Senki nem volt szimpi közülük. Aztán feltettem magam a randi-ra. Itt volt egy srác aki egész jópofa volt, közel is kerültem hozzá, de sajnos eléggé távol lakott, így ott sem lett semmi. Aztán feladtam, egészen D utánig. Miután szakítottam vele kínkeservesen megindult a pótlás iránti projekt.

Első találatom egy fura srác volt. 16 volt, és hívjuk mondjuk tejszínhabnak. Na őt akkor találtam egyszer chat.hu-n mikor féltékennyé akartam tenni a Domit, hogy így visszakapjam. Aztán végül nála próbálkoztam. Mikor rájöttem, hogy ő nem hozzám való, töröltem. Egyébként iszonyú csajos srác volt. Énekes féle áhh... gáz volt.

A következő próbám Gábor volt. Nem néztem semmit, csak akartam valakit. Egyébként ő jópofa volt, de nem volt hozzám való. Közünk nem volt egymáshoz jellemben. Ő bulizós, piálós volt, és dohányzott is. Mégis találkoztam vele élőben. Budapesten lakott, és felmentem hozzá. Megcsináltam neki a notebook-ját. Egy HP Pavilion volt. Nem rossz gép, remélem sokáig kiszolgálja. Még pizzát is kaptam cserébe. :) Ott mondtam meg neki, hogy nem. Eléggé nagydarab volt, és engem nem érdekelnek a nagydarab srácok sajnos. Semmi baj nem volt vele, csak nem volt hozzám való. Sokat im-eltünk meg sms-eztem vele. Ő segített nekem sokat átvészelni a nehéz időket. Nemrég töröltem msn-ről mivel már nem beszéltünk egyáltalán. Mindig öngyilkos akart lenni... Meg az volt a baj, hogy nem érdekelte semmi. Nem volt egy hobbija, semmi.

Folyt. köv.

Szerző: nicnev

2 komment

Címkék: kapcsolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr121722500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása