ne kűzdj a melegség ellen!

2010.02.25. 11:26

Te! Igen te aki rátaláltál erre a blogposztra a keresők segítségével. Miért szeretnél megváltozni? Miért nem bírod elfogadni magad annak ami vagy? Várj had meséljek egy kicsit.

Ha te ezt olvasod akkor valószínűleg érzel valamit a fiúk iránt. Még ha nem is tudatos, és szégyenled is, akkor is. A szíved, lelked mélyén érdekel a téma, és tudod mit jelent a szó: "meleg". Lehet izgat a testük, megcsókolnád őket, lefeküdnél velük, stb. Lehet nagyon fiatal vagy, lehet nagyon idős, de egy dolgot szeretnél. Megváltozni. Miért?

A melegség olyan mint a szemed színe, a hajad színe. A szexuális orientációt is kapod mint minden mást a létrejöttedkor. Az ember meg tudja változtatni a viselkedését, az életfelfogását, de a szexuális beállítottságát azt nem. Ha megváltozna az már nem is ő lenne. Senki sem tudja feladni önmagát, hiszen az én az azért mégis csak az én. Az az élet sava-borsa, a jellemed. Az emberséged.

"de nem akarok meleg lenni" mondod. "utálom, hülyék a melegek, utálni fognak az emberek, én nem lehetek az, én nem, miért pont én?" Ezek a gondolatok fordulnak először elő egy ember agyában miután rájön, hogy vonzódik a saját neméhez. Az első sokkok és traumák után gondold végig. Először is ne másokkal foglalkozz! Miért másoknak akarsz megfelelni? Miért akarsz a nagy átlagnak megfelelni? Merj egyéniség lenni! Merj önmagad lenni, és elfogadni saját magadat úgy ahogy vagy. Nem kell a trendi, menő dolgokat követned amiket a médiában látsz. Mert saját magad lenni, és jobban érzed magad. Ha tudod, hogy te homoszexuális vagy akkor ne akarj heteroszexuális lenni, mert hogy "jaj a többi is az". Azzal saját magadat adod fel, az egyéniségedet, elnyomod magadban, és mindig benned lesz az ideg. Mikor a csajokat stírölöd a többiekkel, mikor esetleg le is fekszel velük és nem élvezed mindig ott lesz benned. Én ezt nem akarom, nekem ez nem jó! Előbb-utóbb elő fog törni belőled az elnyomott érzés, és valaki megissza levét. Általában az aki nem érdemelné. Megéri? Megéri mást megbántani az önzőséged és saját hülyeséged miatt?

Nem fognak utálni az emberek ha elfogadod magad. Nem azt mondom, hogy üvöltsd a világba, hogy "buzi vagyok", és felvonulj. Ha nem provokálod a tömeget, akkor elfogadnak azok akik számára fontos vagy.

"Hülyék a melegek" nem mind. :) Tény, hogy sok a hülye, de heteróknál is megvan ez ugyan úgy. Elég sok okos ember volt aki szintén meleg volt. Ne rejtsd el magad, ne szeparált el magad. Rakd fel magadat társkeresőkre, és adj esélyt magadnak normális fiút találni. Nem egyszerű menet, de megvan az esély rá nyugalom. Meglásd ha nagyon kitartó vagy akkor a legmélyebb álmaid is teljesülnek, és meglesz az a srác. :)

Ne utáld magad, ez nem betegség. Miért utálod magad? Tudod jól belül, hogy mire vágysz. Lehet sokkoló és fura dolog, de természetes. Ugyan úgy megvan az állatvilágban is. Nézz csak utána. Rengeteg meleg állat is van. Ők is, mi is a természetből jöttek. Természetes a dolog.

Aki betegségnek kezeli az már régen rossz...

Hallottam olyanról aki "meggyógyult", majd fél év múlva a barátnőjét hátrahagyva mégis srácok kellettek. Mit érezhetett szegény lány? Megérte? Megérte tönkrevágni az érzéseit egy másik embernek csak azért mert a srác nem tudta mit is akar valójában? Kétlem!

Miért pont te? Minek az okokat kutatni? :) Van értelme? Nincsen! Lehetne itt eszmefuttatni a génekről, meg minden másról, a gyenge apa erős anyáról, de minek? Mindenkiből más körülmény hozza elő. A lényeg a tény, megtörtént. Az vagy ami vagy. És így vagy jó. :) Nem kell álarc mögött élned, és letagadnod magad előtt.

Azt gondolom, hogy jobban jár mindenki ha a melegség elfogadása mellett dönt. Aki tudja, érzi mélyen a lelkében az ne meneküljön, ne nyomja el magában az érzéseket!

Menj a tükör elé, nézz bele, nézd meg mit látsz. Egy értékes embert! Semmi baj vele. Gondolkodj el, és valld be magadnak mi is vagy te. Garantáltan megkönnyebbülsz! Ha elfogadod akkor boldog leszel, és nem ellene kűzdesz. Titkon, mélyen te is tudod, hogy ez a jó megoldás.

Remélem hasznos volt az irományom, és ha már egy embernek segített elfogadni önmagát már akkor jó. Sok szerencsét az életedhez, és remélem sikeres leszel párkapcsolatok terén, és az élet egyéb dolgai terén is! :)

Szerző: nicnev

6 komment

Címkék: gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr221789137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schreiter.gabor 2010.02.26. 08:31:41

ez nagyon jó irás!gratulálok.
sok embernek nyitod fel a szemét!

frozenheat 2010.03.01. 20:31:06

szeretném elhinni, ami le van benne írva.

na jó, megpróbálom :)

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.03.01. 21:02:31

@frozenheat: Ez most személyes ügy vagy csak szimplán jól esik belekötni minden irományomba?

frozenheat 2010.03.02. 22:19:09

most konkrétan egyetértettem, illetve utaltam rá hogy jó lenne ha én is így tudnám felfogni a dolgokat. de ha ez is zavar akkor nem fogok többé hozzászólni az írásaidhoz.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.03.02. 22:47:45

@frozenheat: Akkor csak szimplán nem értelek sosem meg! :) Hihetetlen! Ez pl ebből nekem le nem jött, hogy egyetértesz velem. Nyugodtan szólj hozzá, csak fogalmazz érthetően. :)
süti beállítások módosítása