megbűnhődte már e...

2010.03.28. 00:28

Azért néha jó lenne ha kijutna egy kis jó is. Nem arra vágyom, hogy minden tökéletes legyen, de legalább adódjon valami egészen pici jó. Bármit tettem a múltban azért már kamatostól megkaptam az elmúlt időszakban. Legalább a sulis dolgok jöjjenek össze, az okozzon egy kis örömet, ne mindig csak a szar és a szívás. :S Plíz... Sok már, szabadulni akarok a helyzetből, és innen. Sürgősen!

P.S.: elkúrtad Soma, a lezáratlan kapcsolatos dolog amit jósoltál, elbukott. Visszajött a kapcsolat, de értelmetlenül, és meg is halt a dolog, nem pedig boldogan élünk még ki nem adják a halt parancsot. Rájöttem, hogy az ember maga alakítja a sorsát. Amit tesz, amit magának idéz elő úgy lesz. Magunk urai vagyunk, éljünk vele! ;)

Szerző: nicnev

2 komment

Címkék: important

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr261874055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.03.31. 21:27:52

én meg tök véletlenül néztem ide vissza.... most látom hogy van folytatás.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.04.03. 08:46:46

@frozenheat: Néha írok, de már nem annyira jellemző. :)
süti beállítások módosítása