nordic walking

2010.04.14. 14:50

Ma jött a levél, hogy a kínából rendelt cuccot elkobozta a vámhatóság. A cucc egy mobilos lehallgató lett volna, ami a riasztórendszerhez kötve riasztás esetén telefonhívást indítana egy előre definiált telefonszámra ahol meg lehetne hallgatni a történéseket, és valami jelzés lenne a riasztás tényéről. Egyszer már elkoboztak egyet, most az én nevemre jött, ezt is elkobozták. Hát ez csodás...

Ma is voltam a városközpontban, és azelőtt a suli előtt mentem el ahol a Domi bátyja a Tomi is tanul. Délután voltam, így már sokan lézengtek arra. Vele nem találkoztam, de valahogy nem is akarok. Mondta volna, hogy nem lát skype-on. Nem csodálkozom rajta, hiszen töröltem. :) Az oka egyszerű. Ahogy idősödik úgy vannak egyre furább dolgai. Olyan embertípussá válik akit én sosem kedveltem, sőt. Autózással, motorozással foglalkozik, más dolgai nincsenek. Ez a srác ilyen Subaruval jár és akkor gyorsultak és hű meg ha. Szeretem én a kocsikat, de azért ennyire nem bír lekötni, hogy annak éljek, és mindig arról beszéljek. Sajnos egyszerű ember ő is. :S Nem bántom mert mindenki más, de szóval nem az a fiú ő aki nagy haverom lehet. :) Végül megszakítottam az egész családdal a kapcsolatot. Majd még a legkisebb az Oli szülinapjára ami június 1.-én lesz küldök egy SMS-t hogy nem felejtettem el had örüljön, aztán ott teszem fel a pontot az egész történet végére. Az a picike jó lelkű, aranyos srác, remélem jó élete lesz. :) Múltkor is hogy örült nekem. :) Jobb mindenkinek így ha nem beszélek velük. Igaz lezártam magamban a Dominikot mára teljesen a legutolsó felbukkanása után, de tudjátok hogy van ez. Úgy a jó ha nem is tudsz a másikról semmit, és 0 információ jut a birtokodba. Ha manapság találkoznék vele az utcán akkor köszönnék neki, de semmi egyéb.

Visszatérve a fiúkhoz van 1-2 jó srác arrafelé. Bandákba verődve ácsorognak a suli előtt. Megnézegettem őket óvatosan fél szemmel, de sajnos sok az idióta közöttük. Menőségnek számít az ha köpködnek pl. Ki tud nagyobbat köpni. Aztán van 1-2 aki nagyon "laza". Szívja a bagót 14 éves létére ezerrel. Beleköt a másikba, üvolt az utcán, kurva vagyány. Hát ja ez is egy színvonal. Én inkább idiotizmusnak tartom. :) Talán majd elmúlik belőlük, bár valahogy ez ilyen magyar mentalitás kezd lenni, hogy idiótának kell lenni. A korosztányomban is félelmetes mennyiségű idióta van. Én nem értem, hogy hogyan lehetnek a többiek ilyen leszarom és nem törődömök. Volt azért pár jó is akik megfeleltek az ízlésemnek, de nem mentem oda hozzájuk, hogy szia hogy vagy bejössz! Az nem az én stílusom. Utolértem egy párocskát. Olyan 16 körüli lány-fiú kombó. Angolul beszélgettek, mert gondolom az menő. A csaj kiejtése elég szar volt, de elnéztem neki, mert ahogy figyeltem ő egy kivételes, és divatos egyéniség. Legalábbis ezt gondolja magáról, amúgy dagadt és ronda. :) Aztán piros lett a lámpa, és elkezdtek közvetlenül mögöttem smárolni. Ilyen közel(szinte bennem) még úgysem smároltak hozzám, szóval újabb nevezetesség a timeline-omon. :)

Hazafelé láttam Máté álompasi típusát. :) Felzselézett hajú, kigombolt ingű lezser 30-as 3-as BMW-ben fetrengett, üvöltött a Deleriumtól a Silence, és látszott rajta, hogy ő aztán kiba' vagyány, és amúgy meg a helyi basszájba is. Yay :P Félelmetes volt így találkozni a ténnyel, hogy valakinek bejöhet ez a stílus. Tudnak az ilyenek egyáltalán szeretni? Kétlem... Szerintem ezek csak megbasznak embereket, és viszlát. Úgy tűnt, hogy eléggé egoista. Talán nincs is olyan akit tud szeretni, mert ő a legjobb ember a földön. Maga szerint. :P Na mindegy hát, én maradok a jó lelkű, nem menő, normális srácoknál. :)

Bár abból is lehet szart találni. msn listámon is van egy srác aki jólelkű igaz, de egyszerűen buta. Szóval keresztény suliba jár ami már magában is... Sosem kéne vallásos. De amúgy olyan dolgai vannak, hogy fáj. Egyszerűen nem értelmes. Nem csodálom, hogy kiközösítik. Szerinte 32 évesnek nézek ki. Hát ez hülye... Ja meg igen. Meleg pornót nézeget mittudom én hány éven át, de ő nem meleg. Ja meg ő csak lányba lesz szerelmes, és lánytól akar bármit is. Aha... Majd elválik egyszer, hogy kibe is leszel szerelmes. :P Persze tudjuk meleg magyar nincsen, csak heteró aki szereti a faszt.

Hát lol! :D

Szerző: nicnev

2 komment

Címkék: gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr301920780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.04.17. 20:27:21

szerintem nem is nézel ki 32 évesnek :P igaz csak 1 képet láttam rólad azon a bizonyos weboldalon, ahonnan már biztosan törölted magad.....

am ismerek korombeli/korodbeli srácot aki tényleg 30+nak néz ki, de ő olyan hogy testes is meg szőrös is meg kopasz is meg szakállas is.

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.04.17. 21:38:22

@frozenheat: Köszönöm a bókot, kedves tőled. Szerintem sem. ;)
süti beállítások módosítása