szarból várat

2010.04.18. 10:01

Van egy ügyfelem akihez szoktam menni gépet tákolni. Szó szerint tákolni, mert egy 9 éves gépről van szó. Valami mindig tönkremegy benne. Ha nem, akkor az oprendszer hal meg, de valaminek mindig történnie kell. Ma reggel is kaptam a hívást, hogy fura hangok jönnek belőle, és nem megy a billentyűzet. Első gondolatom talán végre alaplap halál. :D Jó lenne ha végül megfeküdne a gép, mert nincsen értelme tovább erőszakolni. Lassú, öreg, szar. Össze kéne szedni a pénzt a nőnek, és venni egy újat. Kedden majd megnézem, hogy mi van vele. Holnap délelőtt is jó lenne neki, de nem. Holnap matek konzultációm lesz, és csak arra koncentrálok. 50-60 ezer Ft-ért vannak már jó gépek, majd keresek neki egyet ha oda jutunk. Mivel irodai felhasználás, ezért elég lenne egy Pentium D 1 giga RAM-al. Aztán lehet notebook-ot akar. Majd adja magát.

Mostanában megint rákattantam a Caesar III-ra. Esténként nyomok vele egyet mindig. Aki nem ismerné, ez egy városépítős stratégia. A cél, hogy hozz össze egy várost. Azért ez így egyszerűen hangzik, de nem az. Figyelni kell a kereskedelemre, az épületek jó megközelíthetőségére, a biztonságra, a piacok, fürdők, templomok elhelyezésére, stb. Ha olyan missziót kapsz, akkor még a város védelmére, és a katonaság felállítására is. Jó kérdés, hogy miért a 3. A Ceasar 4 is megjelent már pár éve, de annak nem volt meg ez a feelingje mint a 3-nak.

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: gém work

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr291930992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása