Evés közben láttam meg ezt a csodát az Ósán új szórólapjának címlapján. Arany árban mérik. Eszembejutott, hogy múltkor a kis szomszédgyerek üvöltöztött mindenféle faszságot miközben ez az állatka meredezett a mágneskártyáján. Mi is ez:

Idézet a hivatalos anyagból:

Egy napon kártyák kezdtek hullani az égből, melyeket gyerekek gyűjtöttek össze a világ minden táján. Minden kártyát más és más karakter, környezet és erő jellemezte. A gyerekek ezután kitaláltak egy harcos játékot, ami hamar népszerűvé vált világszerte. Azonban nem sejtették, hogy a kártyák egy alternatív világnak, Vestoriának felelnek meg. A játékosok közül mindezidáig 6 gyerek magasodott ki: Dan, Marucho, Runo, Shun, Julie és Alice.

 
És ők lettek a Bakugan szörny bunyósok!

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyarul lefordítva. Egy újabb lehúzás aminek a megvásárlása sokba kerül, semmi értelme, és idiótábbá, erőszakossá teszi az így is néha megkattant gyerekeket. Lehet parázni a rosszabb anyagi helyzetben élő szülőknek, hogy a csemete mikor sír, hogy "de a Dávidnak megvan mind!!!" Az elv nagyon egyszerű. A mágeskártya kifejti hatását a műanyag labdára, amitől a szörnyike feláll. A kártyáján vannak jelezve a HP és egyéb dolgai. Mennyivel jobb volt régen a matricás album. :D

Szerző: nicnev

Szólj hozzá!

Címkék: gém

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr971479092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása