finally -> 2010 take me away!

2010.01.01. 00:00

Hurray! Hurray!

És íme itt van! Eljött ez a perc, mikor a 09-ból 10 lesz, azaz binárisból decimálisba 2. :D Ha verziót nézünk, a 0.9-nél is jobb az 1.0, szóval 1.0 az már stabil kiadás. :) 10 év tellt el az ezredforduló óta, jubileum. A 10 kerek szám, egész szám, páros szám, szeretjük a 10-es számot. Ideje, hogy stabilizálódjon minden, és ne csak a szívás legyen. A fogadalmaim állnak, én is kicsit jobb ember leszek, odafigyelek a dolgokra, nem lustulok, és bátrabb leszek. Több önbizalom, és több kitartás, múlt elhagyása, magánéleti dolgok háttérbe szorítása, és nem lesz gond, hiszen kűzdő típus vagyok. Tenni kell a dolgokért, nem pedig hagyni annyiban. ;) Welcome to 2010! Idén alkotni kell! Megvan minden lehetőség, és a horoszkópok szerint is fasza minden. Csak rajtam múlik mi lesz, hiszen mindenki maga alakítja a sorsát, és életét.

Külön kiemelem Nikit, és Bélát(tudom nem ez a neved, de így hívlak, mert nem mondtad meg mi). Nekik is JOBB évet mint a múlt év. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr61636221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása