baszásból áll a világ?

2010.01.31. 18:40

Felteszem a kérdést kedves olvasói kör! Baszásból áll a világ 0 érzelemmel? Baszunk mint az üregi nyulak mellette fosunk a másikra? Fosunk a lelkére? Fosunk rá mint emberre?

Én vagyok a hülye? Hülyeség az, hogy puszta testiségnél többet szeretnék? Túl nagy dolog az ha érdekel mi van a másik fejében, érdekelnek az érzéseik? Túl nagy dolog ha foglalkozni szeretnék a másikkal és nem csak a faszát keresem? Nem lehet megölelni vagy szeretgetni?

Miért kérdezem ezt?

Ma beszéltem egy ismerőssel, és ennyit mondott: ne foglalkozz a másikkal, szard le. Szexelj mindenkivel, és szard le a másik érzéseit.

Úgy érzem nem tudom megtenni. Nem tudnék csak úgy érzelmek, érzések nélkül szexelni. Pusztán élvezet, kielégülés miatt. Nem esne jól. Hideg, rideg dolog lenne. Igaz néha jól esne a farokverés helyett, de aztán rossz érzések jönnének rám. Rosszul esne, hogy akivel tesi kapcsolatba léptem őt nem is ismertem úgy igazán, nem tudtam róla semmit.

Én vagyok a hülye? Nem erre a világra való vagyok? Maradi vagyok? Lehet. De én akkor is így szeretném csinálni. Szeretetből szexelek nem természes szükségletből.

Igaz lehet ez a hiba, és azért vagyok magam már kurva régóta, de nem érdekel. Akkor sem megy, én ilyen vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemdolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr621717622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frozenheat 2010.02.01. 20:27:54

ha nekem is szólt a kérdés... hát igen úgy tűnik sajnos tényleg csak a baszásból áll a világ.

ezt egyelőre én sem tudtam elfogadni, de próbálom.
(azért a 40 éves jelentkezőnek végül mégse válaszoltam xD)

nicnev · http://eletemdolgai.blog.hu 2010.02.01. 21:03:23

@frozenheat: Ha baszásból áll a világ akkor így jártam. Ez van, maradok magam.
süti beállítások módosítása